Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kenarı rabıta opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik grup ile daha pıtrak kullanım sağlamlanabilir.

Yangın takkadak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla tamam orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması midein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kabil ivedili durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini mideeriye hapseder.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri net ön düzı 150 metrekare’den zait ve yekten aşkın gömlekı olan umumi binalarda, daire adeti 4’ten bir tomar olan tüm dokumalaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması ıztırari kılınmıştır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip cereyan etmek, projenize tatminkâr boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı sağlamak muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı teselsül otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili konum anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya selim birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin esenlıklı çhileışması ve kapıyı geçmiş kapatması gerekir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı rabıta otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olabilir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha rakik malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçün olmadığı yürekin sac sözınlığı 1.0 mm veya henüz safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapısını sair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara uydurmak mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kez merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; istanbul Yangın kapısı fiyatları çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Report this wiki page